fbpx
A Taste of Pakistan

Fri Hemkörning!

Vi lagar fantastiska rätter från matparadiset Pakistan med svenska/närproducerade råvaror så långt det går. Vi serverar många små rätter på en pakistansk traditionell tallrik. Ät en middag i vår restaurang och njut av världens godaste mat! Vi bjuder på Mango Lassi som välkomstdryck.

Nu erbjuder vi fri hemkörning av maten från 250 kr. Malala restaurang har inlett ett nytt samarbete med UmeEcoRide för att kunna erbjuda miljövänlig hemkörning. För mer info läs vår avhämtningsmeny nedan!

VÅR HISTORIA

Pakistansk mat är en av världens godaste mat, men trots det saknades en pakistansk restaurang i Umeå. Vi ville fylla detta tomrum och startade MALALA -Umeås första Pakistanska restaurang.

Vi erbjuder de bästa rätterna från matparadiset Pakistan lagade med svenska/närproducerade råvaror så långt det går, för att minska klimat påverkan och erbjuda god mat till våra gäster.

1% av vår försäljning och all dricks går till att stödja fattiga familjer och flickors utbildning på landsbygden i Pakistan.

Supporta MALALA -bli en STAMMIS!!

Gillar du MALALA och vill du ha kvar den enda Pakistanska restaurangen i Umeå? Då ska du bli en stammis!

Sedan Corona krisen har börjat har vi tappat ca 70 till 80% av vår omsättning. I dagsläget har vi fasta kostnader på ca 50000kr/månad. Vi behöver 200 stamgäster som beställer för minst 250kr/månad för att kunna täcka våra fasta kostnader och överleva Corona krisen.

Som stamgäst får du alltid 20% rabatt på allt du beställer hos oss plus ett gratis naan bröd per huvudrätt plus vi bjuder dig på middag när du fyller år!! ❤️ Som stamgäst får du en stamgäst# som du anger vid beställning för att utnyttja erbjudandet.

Skriv några ord till oss på [email protected] och berätta varför du vill supporta oss och skriv stamgäst i ämnesraden. Du binder dig inte till något men för att ta del av förmånerna behöver du beställa minst en gång/månad för 250kr. Du kan välja att äta på plats, Takeaway eller fri hemkörning eller varför inte ge bort till någon annan!

Varmt välkommen att bli en stammis hos MALALA ❤️ Hjälp oss att sprida ordet och dela gärna vidare till dina kompisar och kollegor!

Presentkort

köp en tidig julklapp, födelsedagspresent eller något till dig själv!

                                                                                                                 Mejla oss på [email protected] för att köpa ett presentkort.

Du betalar med Swish på Swishnummret 123 109 5447 och vi mejlar dig ett digitalt presentkort med ett unikt referens nummer. Kortet kommer vara gilitigt fram till 2021-12-30.

öppettider

TISDAG - SÖNDAG

16:00 – 20:00 (Middag)

Lunchstängt!

Tillfälligt stängt för lunch

MÅNDAG

STÄNGT

Kontakt: 070 405 44 70

FRÅGOR

Skicka din förfrågan

Utsökt Mat

Vi serverar vällagade traditionella maträtter från matparadiset Pakistan.

Erfaren kock

Kocken har lång erfarenhet av att laga pakistansk mat och med har egna recept som ger utsökt smak.

UTOMORDENTLIG Service

Vår personal är gästvänlig och ger en utomordentlig service. Vi bjuder på Mango Lassi som välkomstdryck.

Lugn Musik

Vi spelar lugn och avkopplande pakistansk musik för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Adress

Rådhusesplanaden 17 C
Umeå
903 28

kontakt

[email protected]
Tel: 070 405 44 70

Omdömen från gäster

Fantastiskt god mat! En otroligt bra introduktion till det pakistanska köket, och helt underbar service från personalen. De har verkligen lyckats med sitt mål om att det ska kännas som att man äter hemma hos en pakistansk familj. Väldigt roligt också att det fanns ett så rikt vegetariskt och veganskt utbud! Mycket prisvärt 🙂
Emil
Gäst
5/5
En mysig restaurang med god pakistansk mat. Restaurangen får ett extra plus för sitt goda utbud av vegansk och vegitarisk mat. Ägaren var väldigt trevlig och mån om att man som gäst skulle få en bra upplevelse. Han berättade om maten och restaurangens koncept på ett inlevelsefullt sätt. Det gjorde att man blev mer nyfiken på pakistansk mat och kultur. I restaurangen spelades lugn och behaglig musik vilket tillsammans med inredningen bidrog till en mysig stämning.
Malin
Gäst
5/5
Underbart god mat och servicen var helt fantastisk. Vi alla gick därifrån mätta och belåtna. Kocken var väldigt mån om att höra vad vi tyckte och gav även tips hur en kan återskapa rätterna hemma. Man känner verkligen passionen för maten och kunderna! Veganvänligt och fint med gratis välkomstdryck. Endast alkoholfria drycker vilket känns fräscht och inkluderande. Maten och sällskapet ska vara i fokus här, inte alkoholen. 5 tummar! 💖
Melissa
Gäst
5/5

När du firar din födelsedag hos oss med sällskap dagen du fyller år, bjuder vi dig på middag och efterrätt. Varmt välkommen!